Str. Nicolae Balcescu, Nr. 48 (curte Grosmedchim), Pitesti, Arges0728 930 997 / 0728 930 999ltcdurom@yahoo.com
Contact info
Str. Nicolae Balcescu, Nr. 48 (curte Grosmedchim), Pitesti, Arges0728 930 997 / 0728 930 999ltcdurom@yahoo.com

Toate avantajele intr-o singura privire:

Noua generatie de incalzire a imobilelor de orice tip va folosi energia viitorului (curentul electric) si alegerea panourile radiante tip HEAT-X este deja optiunea moderna si eficienta.

Clima din incapere:

Se simte “caldura sobei de teracota”. Fara pierdere de oxigen sau umiditate a aerului. Fara stratificare a caldurii. Igienic, fara ridicarea prafului (pentru clinici, spitale, atmosfera sterila). Pereti uscati, indeparteaza mucegaiul. Fara smog electric, rezistenta de incalzire in fibra de carbon (fara metale). Recomandat de medici pentru alergici, asmatici si reumatici.

Functionalitate:

Ocupa putin loc: elemente de incalzit plate si compacte. Mareste suprafata utila: camera centralei poate fi folosita cu alta destinatie. Siguranta mare in exploatare: defectiunile sunt practic excluse, nu necesita revizie. Cel mai simplu mod de comanda si reglare. Masurare exacta a consumului, poate fi permanent controlat. Decontare exacta a consumului, eventual pe spatiu si element de incalzire.

Costuri reduse:

Panourile radiante HEAT-X sunt din material sintetic, fiind economice si ecologice. Panourile sunt usor de montat si manipulat. Printr-o manopera adecvata panourile pot constitui un sistem modern eficace si estetic de incalzire a unui spatiu de locuit. Panourile difuzeaza caldura prin radiatii in infrarosu care nu dauneaza sanatatii oamenilor. Lungimea de unda se situeaza intre 2,5 µm si 25 µm. Emisia de radiaaii se realizeaza pe toata suprafata in mod egal si uniform.

Recomandat de AEUU (Uniunea Generala Europeana pentru Protectia Mediului).

 

Principiul panoului radiant:

Cedarea de caldura a elementelor de incalzit se realizeaza prin radiatie termica in infrarosu. Miezul revolutionar este o rezistenta termica nemetalica. Acesta produce radiatie termica, cu un randament ridicat fara electrosmog.

 

Transmiterea caldurii se face fara pierdere de energie.

Undele termice realizate electromagnetic transmit energia termica direct (imediat) si fara pierderi de transport catre toate corpurile solide din zona de radiatie.se poate economisi de patru ori, si anume la : Temperatura optima a spatiului se obtine prin temperatura de suprafata a materialelor inconjuratoare si a obiectelor din incapere. “Vinovatul pentru pierderi”, in cazul sistemelor termice obisnuite – conductele, tevile de apa, calorifere, convectoare – dispar in adevaratul sens al cuvantului ai astfel,

▪Costurile pentru energie

▪Costurile de instalatii

▪Costurile pentru reparatii si pentru revizii

▪Costurile pentru proiecte

Menu