Str. Nicolae Balcescu, Nr. 48 (curte Grosmedchim), Pitesti, Arges0728 930 997 / 0728 930 999ltcdurom@yahoo.com
Contact info
Str. Nicolae Balcescu, Nr. 48 (curte Grosmedchim), Pitesti, Arges0728 930 997 / 0728 930 999ltcdurom@yahoo.com

Tamplarie Salamander …  o investitie necesara!

Salamander 2d:

SALAMANDEReste produsa in Germania si este rodul multor ani de cercetare si testare in domeniu. De aceea noi recomandam aceste sisteme oricui apreciaza calitatea germana la cel mai inalt nivel al sau. Ideile inovatoare confera viitorului nostru impulsul decisiv. Profilele SALAMANDER dau de mult timp masura 2maturitatii tehnice si a  design-ului reusit al ferestrelor. Noile noastre sisteme confirma faptul     ca dorim mereu sa atingem noi culmi. Cele 3 linii de produse ale noastre, sistemele: 2D, 3D si iD, promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele dovedesc si puterea inovatoare a firmei SALAMANDER Industrie Produkte. Se poate aprecia prin aceasta, de ce nu de putine ori tamplaria PVC SALAMANDER reprezinta un exemplu. Ramane insa cert: SALAMANDER este cel original si inconfundabil. Succesul insa nu se datoreaza doar impulsurilor inovatoarea ale constructorilor si designerilor nostri. In prima linie stau tehnicienii de productie si siguranta unui standard de linie maximal. De aceea, alegerea unei ferestre cu profile SALAMANDER reprezinta o investitie pe viata.

Salamander 3d:

Sistemul de tamplarie pvc SALAMANDER 3D design este o forma desavarsita si un varf in domeniul tehnic. Absoluta noutate mondiala, atrage prin rotunjimi nobile lainterior si exterior care ii confera un caracter absolut nou.1 Garniturile de bataie cat si grosimea marita, de 76 de mm contribuie la o extraordinara izolare termica. Aceasta constructie optima confera sistemului de tamplarie pvc SALAMANDER 3D design posibilitatea de a avea 5 camere. Este un detaliu deosebit de important datorita faptului ca numai izolarea termica este mult peste cea de la sistemele clasice cu 3 camere, si imbunatateste si stabilitatea ferestrei. Si pentru ca fantezia sa ramana nelimitata SALAMANDER 3D design se gaseste in toate culorile RAL, cat si decoruri care imita perfect lemnul. Avantajele sistemului de tamplarie pvc Salamander 3D design: 
- formele rotunjite ale tocului si cercevelei 
- baghete rotunjite 
- garnitura dubla de bataie la partea exterioara si una in interior 
- sistem cu 5 camere, cu o grosime de 76 mm care confera
  o izolare termica maxima.

Salamander id:

Sistem de tamplarie pvc SALAMANDER iD design pentru usi se detaseaza deasemenea prin standardele de inalta calitate si o paleta bogata de design. O atentie desebita li se acorda bineinteles masurilor de securitate. Sistemul SALAMANDER de profil armat confera3 nu doar stabilitate si durabilitate ci si protectie impotriva efractiei.Aceste cerinte se completeaza cu montarea unor sisteme de inchidere adecvate. Liniei de tamplarie pvc SALAMANDER Design iD ii apartin deasemnea obloanele si jaluzelele in diferite modele precum si alte accesorii. Ele sunt detalii mici ale Designului iD dar creeaza impresii puternice. Avantajele sistemului SALAMANDER iD design:
- usi de casa care se pot deschide la interior sau exterior cu un grad ridicat de siguranta
- jaluzele in diferite design-uri
- sprase “Design” autoadezive cu capace pentru imbinari de margine si in cruce.

Menu